7 nap, 7 helyszín, 7 koncert – Közel 50 000 néző!

Órisái érdeklődés mellett, közel 50.000 facebook megtekintéssel, nagy sikerrel fejeződött be a Romano Glaszo koncertsorozata Budaörsön, amely a karantén végének a megünneplését tűzte ki célul.


A program semmilyen pénzügyi támogatást nem kapott, de nem is kértünk senkitől. Az együttes tagjai nem részesültek tiszteletdíjban, mindenki díjazás nélkül lépett fel.

A hangosítás a Romano Glaszo tulajdona. Budaörs Város Önkormányzata ingyen biztosította a helyszíneket és a sátrakat, azokért nem kell bérleti díjat fizetni.

Az elektromos áramot szintén Budaörs Város biztosította, valamint magánemberek, a Szent Benedek Iskola és a BULAKE.

További támogatók voltak: Kajla Söröző, a Buda Környéki Televízió, a TV2040, a Budaörsi Infó, a DIKH TV és a budaörsi Karaván Pizzéria.
A program és a Romano Glaszo együttes önkéntes reklámszakembere, fotósa, videósa pedig nem más, mint Májer Marcinka Emese, aki szintén térítés nélkül végezte a munkáját, valamint az egész programot kitalálta, megálmodta és managelte.

Vendégművészeink voltak a 7 nap alatt:
– Takács Diána, Jóni Alex – Dzsennáró – Aller Nagy Alma, a Budaörsi Népzene Tanoda diáka – Kovács Máté, Balogh Noé, Babindák István: A Speranta zenekar tagjai

A Romano Glaszo együttes tagjai:
Lakatos György János együttesvezető, Dénes Edina, Lakatos Sarolta, Bajnóczi Krisztina, Kuti Petra, Gremsperger Júlia, Anhella Maria Camacho, Feka Béla, Feka Márk, Tánczos István, Toldi Nándor, Mata András, Lakatos György művészeti vezető, Danyi Szilvia koordinátor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük